DECEMBER
お料理

This month's recipes are for Christmas cookies.
Hope you enjoy them!.
今月のレシピーはクリスマスクッキーです。
楽しんでください。

シュガークッキー

材料 作り方

マーガリン1カップ
砂糖2カップ
卵3個
クリムタター小さじ1ー1/2
牛乳大さじ2
ベーキングソーダー小さじ1ー1/2
バニラエッセンス小さじ1
小麦粉5カップ
マーガリンと砂糖をクリーム状になるまで練る。
大さじ2の牛乳に酒石酸を溶かす。
クリーム状にねったマーガリンに他の材料を全部混ぜる。
冷蔵庫に入れて4時間または一晩ねかす。
生地を約5ミリの厚さにのばし、クリスマス用の型で抜く。
180℃のオーブンで6〜8分焼く。
クリスマスカラーのアイシング(または色砂糖)でクッキーを飾る。
約150枚のクッキーができる。
完全に火が通るまで焼く。

Sugar Cookies

Ingredients: Directions:

1 cup butter or margarine
2 cups sugar
3 eggs
1 and 1/2 teaspoons cream of tartar dissolved in 2 Tablespoons of milk
1 and 1/2 teaspoon soda
1 teaspoon vanilla
5 cups flour
Cream butter and sugar. Add all other ingredients together
Let stand for 4 hours or overnight in refrigerator
Cut sugar cookies into Christmas shapes
Bake at 180 degrees Celcius (375 degrees farenheit) for 6 to 8 minutes)
Cool and decorate with Christmas colors
Makes 13 dozen small cookes

ロシヤティ−ケーキ

材料 作り方

マーガリン1カップ
砂糖1/3カップ
水小さじ2
バニラエッセンス小さじ2
小麦粉2カップ
砕いたクルミ1カップ
マーガリンと砂糖をクリーム状になるまで練る。
その中に水、バニラエッセンスを入れよく混ぜる。
粉、クルミを混ぜる。
ボール状にした生地を天板(油を敷かない)に置いて、
160℃のオーブンで20分焼く。
天板に置いたまますこし冷まし、粉砂糖をまぶす。
約36個のクッキーができる。

Russian Teacakes

Ingredients: Directions:

1 cup butter or margarine
1/3 cup granulated sugar
2 teaspoons water
2 teaspoons vanilla
2 cups flour
1 cup chopped walnuts
Cream butter and sugar
Add 2 teaspoons water and vanilla, and mix well
Blend in flour and nuts
Shape into balls
Bake on ungreased cookie sheet at 160℃(325 ゜F) for about 20 minutes
Remove from pan and cool slightly, then roll in powdered sugar
Makes about 3 dozen cookies

Messy Gourmet Creations For the Adventurous
冒険してみたい方のためのちらかしグルメ料理


COOKING