やはり私は、さぬきを目指す


〜「さか枝」おまけコーナー〜

 高松を誇る セルフの「さか枝」が オーストラリアの 世界的に
有名な ガイドブック出版社 「ロンリー・プラネッツ社」
世界に発行している ガイドブック「JAPAN」に 載っているそうです。
興味があったら、是非 その記載を 見てみて下さい(笑)

 A trip to Takamatsu would not be complete without sanuki udon
noodles. One of the best in town is Sakaeda restaurant.
The restaurant( amazingly inexpensive ) has no English menu.
The choices are simple, noodles , either plain or with a slice of
sweet fried tofu, tempura, wakame seaweed. Once you get your
bowl of noodles -sho (small) ,chu (medium), dai (large)- you can add
broth, and condiments such as sliced spring onions, ginger,
tempura chips to your liking. It's open Monday to Saturday until
5 pm. Once the noodles are sold out they close up shop, so get
there early.

 ね、なかなか、おもしろいでしょ?

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